Nejnovější recenze ze sekce Parní hrnce
- Houževnatá umělá hmota
- Dostatečný výkon
- Tvorba vodního kamene na tělese , ale to je spíše věc tvrdé vody
Hrnec mám přibližně 12 let , nedělám v něm denně , ale občas ano a pořád je v pořádku.Hrnec i nádoby jsou vyrobeny s kvalitní pružné a houževnaté umělé hmoty a zatím zdá se , že nepodléhají stárnutí .Ani průhledné víko není křehké . Mnohokrát mi již něco upadlo na zem a zatím se nic nerozbilo.
Funguje bez jakýchkoliv komplikací. Jídlo je z toho opravdu perfektně uděláno.
- dorazilo v pořadku
doporucuji
Mam dva roky další jsem koupila nevěstě
Jsem velice spokojená
- Jednoducha obsluha
- příjemné zdravé vaření
- Super na dušené potraviny a perfektní tvar na uskladnění oproti dražším značkám. Kvalitnější plast, tento nebude puchřet a praskat!
- Jednoduchá oblsuha a rychlý ohřev
- Kvalita odpovida cene, jednoduche ovladani. Zatim maximalni spokojenost.
- nízká cena
- plní svou funkci
- výhoda je, že návod obsahuje délku vaření jednotlivých surovin, podle kterých se mohu v začátcích orientovat
- miska na rýži je příjemný bonus
- nic mě nenapadá...
V parním hrnci udělám pohodově oběd pro 2 lidi. Určitě i pro víc, což ještě nemám vyzkoušeno. Zatím funguje bez problémů. Bohatě stačí, nepotřebuji dražší přístroje. :)
- snadné použití
- snadné čištění
- zdravý způsob přípravy jídla
- je nutno přesně napasovat plastové košíky na sebe, aby zapadly, nelze zaměňovat
- celkem rychle se voda odpaří, u větších porcí je nutno hladinu hlídat a doplňovat
s výrobkem jsem spokojena a mohu jen doporučit
- Jídlo výborné
Tento hrnec mám již druhý. Vařím v něm často a jsem s ním moc spokojená.
výborný , jsem spokojená
- Jednoduché používání
- Miska na rýži
- jednoduchá příprava jídla, chuťově nad očekávání, chutný vývar jako vedlejší produkt, skladovatelný, snadná obsluha
- nevím
parní hrnec je lehký, je s ním snadná manipulace, zelenina je z něj dobrá
- Dobrá cena/výkon
- nepodsvíceny displej
- vše ok
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »