Nejnovější recenze ze sekce Parní hrnce
Naprostá spokojenost. Funguje skvěle. Cena/kvalita super! Pokrmy z tohoto hrnce chutnají celé rodině.
- Naprostá spokojenost, za ty peníze slušný produkt, ovládání super, dlouho jsem vybíral.
- Upozornění, když dochází voda.
- Snadné doplnění vody.
- Jednoduché ovládání.
- Spousta programů.
- Velikost pro 3-4 osoby.
Za tu cenu ok
Naprostá spokojenost!
- Design
- Kvalita výrobku
- Rozdělení nádob na jednotlivé potraviny
- Stejný čas dovaření všech surovin
- 40 minut po dovaření udržuje teplotu jídla
- doplnování vody během vaření (ikdyž není nutné)
- mytí nádob (ale co se po vaření nemyje, že?)
Po týdnu každodeního používání můžeme s manželkou jen a jen doporučit.
- Také nam přestal fungovat...oprava by stála příliš, proto sháníme nový parní hrnec.
- Nelze sehnat náhradní díly na tento hrnec. Po čase dochází k popraskání plastových nádob.
- Dobrá cena
- Kvalita
- Víc misek na rýži
Vše v pořádku jsem spokojen.
- zdravá a rychlá příprava jídla
- je to dárek
- Jednoduchý, praktický, skladný.
- Bez potíží lze dolévat vodu i během vaření.
- Dostatečně velká nádoba na rýži.
Skvela vec, idealni pro jedince i rodinu, rychla a velmi chutna priprava jidla, snadne cisteni, komponenty a celkova hmotnost hrnce idealni, jednoduche ovladani, zatim spokojenost na maximum, vrele doporucuji ;)
Produkt jsme si zakoupili protože jsme Parní hrnec chtěli. Tefal je značka ale na štítku je taky China. Snad bude dobrý. Zatím jsme ho používali jedenkrát, takže na hodnocení je ještě spoustu času. Jídlo bylo výborné. Pokud to takhle bude pokračovat, jenom dobře. Co se týká ceny, myslím že je v pohodě. Uživatelé kteří chtějí zdravě jíst tak si ho zakoupí. Hodí se určitě pro každou příležitost, záleží taky kolika početná je rodina.
Vše v naprostém pořádku,oceńuji rychlost.Jeden den objednáno a druhý den doručeno.
- Pro zdraví stravování je jako stvoření
- Pohodlne vareni.
- Dobra overena znacka.
- Rozumna cena.
- Je to nas jiz druhy, prvni umrel tesne po zaruce.
Je to nas jiz druhy, prvni umrel tesne po zaruce. Ale jiz jsme na nej tak zvykli, ze jsme hned poridili novy. Priprava brambor, ryze, zeleniny, ale i ryb a masa zvladne opravdu kazdy. Dokonce i kynute knedliky a dalsi. Pak uz jen cink a bastit :-).
Koupila jsem jako dárek, ještě neuveden do provozu.
- kvalita
- nevím
Numůžu hodnotit je to dárek na Vánoce :-)
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »