Nejnovější recenze ze sekce Parní hrnce
- S vrobkem jsem velice spokojena ,jidlo je brzo hotove a chutove vyborne
Mohu doporuciit zdrave a chutne vareni
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Jednoduché ovládání, pro 1-2 osoby, jde rozložit a lépe uschovat. Máme v rodině již dva tyto přístroje.
- Super Vaří
- Rychlovka a hutné jídlo
- Uvařím v něm 4porce jídla
- baví mě to v něm kuchtit je to dobré vonavé a zdravé
- strašné dolívání vody při vaření,ale je to o zvyku
- malá miska na rýži(2porce)
- Horší umývání
- škoda že nemá jednotlivé díly jako hrnce,pokaždém vaření se musí udělané věci vytáhnout a a vše umýt
Super malý výkoná parní hrnec splnil vše co měl
Maximální spokojenost.
- Bezva pomocník v kuchyni, jednoduchá obsluha a nepřekonatelný pro zdravou stravu a dietáře.
- Uvítala bych více variací nádobek
Za mě naprostá spokojenost
- zdravé vaření v páře
- tři patra pro více chodů
- dolévání vody ze strany a ne zespodu
- velká záchytná nádržka na vodu
- návod a rady pro začátečníky v češtině
- docela dobře rozebrané rady co jak vařit a jak dlouho, zatím mi to velmi pomáhá
- český výrobek
- jednotlivá patra nejdou prohazovat, takže např. prolisy na vejce jsou v tom nejvyšším a pokud chcete vařit vejce, musíte mít všechny tři patra na sobě
- horká pára která uniká různými otvory může člověka pěkně poranit
- horní víko má nedomyšlená madla, těžko se zvedá např. s mokrýma rukama
- minutku nejde přetočit na konec, když chcete skončit dřív, musíte vytáhnout ze zásuvky a nechat dojít
- uniká hodně páry nahoru - musíme vařit stejně pod digestoří, jinak je orošená celá kuchyň
- není moc skladné díky bočnímu dolévání vody (lépe skladné jsou ty hrnce co se dolévají dolu)
Dlouho jsem porovnávala a různě se dotazovala na parní hrnce, nakonec jsem se rozhodovala mezi Tefal VS 4003 a Eta Calderon Vital 1134. V obchodech mi bylo řečeno, že jsou naprosto totožné, pouze s rozdílem ovládání - digitální - nebo jen minutka - kolečko. Rozhodla jsem se až přímo na prodejně - u tefalu mi přišlo, že na sebe jednotlivá patra moc dobře nesedí a jsou vratká. U Ety mi přijde silnější plast a jednotlivé díly do sebe pevně zapadají.Bohužel při pozdějším vaření jsem postupně přišla na plno věcí co mi u parního hrnce vadí. Např. prolisy na vejce jsou pouze v nejvyšším patře, ale když chcete vařit jen např. v jednom patře a do druhého chcete dát vejce, tak to nejde - nejdou jednotlivé díly prohodit (např. u obyčejného parního hrnce za 900 to většinou jde). Dále mě překvapilo, že z hrnce uniká hodně páry, která je dost nebezpečná - lepší se kolem hrnce moc nemotat, nedej bože děti. Hrnec musím mít na sporáku (tím pádem tam nemůžu už nic vařit) a musím zapnout digestoř - jinak je kuchyň celá orošená... Horní víko jde s mokrýma rukama špatně vzít - to mohli inženýři vymyslet mnohem lépe. Při manipulaci je hrnec dost vařicí, už jsem se kolikrát opařila jen při otevírání horní poklice - lepší ho je vypnout, a pak teprve otevřít - ale zase se tím přeruší vaření. Jinak zelenina je v tom super, např. hrášek a kukuřice, ale bramborům jsme nepřišli na chuť a vaříme je opět klasicky v hrnci. Vejce i rýže jsou také dobré. Maso a ostatní jsme zatím nezkoušeli. Hlavně se mi líbí, že můžu vařit plno věcí, např. trochu rýže, dvě vejce, což bych jinak ani nevařila, a přišlo by mi to zbytečné - nyní když vím, že se to vaří všechno za jednu elektřinu tak si děláme rozmanitější obědy. Údržba je minimální, dobře se omývají, můžete si na plno serverech koupit i další náhradní díly, na etě si dokonce prodloužit záruku na 3 roky. Celkově jsem s hrncem spíše spokojena, ale pár věcí by mohli výrobci domyslet. Příště bych si asi koupila obyč. hrnec za tisícovku a vyšlo by mě to nastejno - sestra ho má a ve vaření nevidím rozdíl - páru má taky za 30s a jídlo za stejnou dobu (a je skladnější a může prohazovat patra). Tento moc skladný není.
Spokojenost.
Splnilo očekávání.
Pro zdravé stravování výborná věc.
- Po prvním použití nejde pára, poprvé jsem dělala brambory- výborné, podruhé knedlíky a to už se nedalo, asi hodinu a nic
- Doručen rychle a za dobrou cenu
- Ihned po vyzkoušení šla na reklamaci. Dvě malé nádoby strašně málo vyráběli páru a tím pádem bylo jídlo z malých nádob nehotové.
Vypadá dobře
Velký
Dobře se čistí
Koupeno v k24
- obdélníkový tvar
- skladný
- velký objem pro vodu
- není miska na rýži
- plastové nádoby jsou z tenkého plastu
- knoflík časovače má jen těžko rozeznatelnou značku nastavení
Hrnec jsem vybrala pro potřeby tradiční kuchyně a to kynutých knedlíkú vařených v páře a knedlíků bramborových, které nejsou oslizlé jako vařené ve vodě.Pro svůj tvar vhodý také k přípravě ryb v celku.Velice jsem si vaření v něm oblíbila,protože knedlíy dělám více krát v týdnu.Páry při vaření uniká poměrně málo.Nastavení jednoduché, není potřeba nic hlídat.
- Jedná se osvědčený typ
- Nelze jej naprogramovat jako některé moderní hrnce
Braun FS 3000 TributeCollection
Přidáno: 29. listopadu 2016
(naposledy upraveno 29. listopadu 2016)
Zakoupeno v Expert.cz
- Maximální spokojenost. Kvalitně zpracované dobrá obsluha přístroje ☺
- Přijatelná cena versus kvalita
- Nádoby z plastu
- Výborně vyřešené topné těleso, sám se odlupuje vodní kámen a proto se jeho odvápňování nemusí věnovat tolik pozornosti.
- Vařič se prakticky neopotřebovává, po půl roce je vše tak, jak jsem ho koupil.
- Kvalitní PE materiál, vhodný do myčky.
- Možnost pohodlného dolévání vody za provozu.
- Mechanický časovač a světelná kontrolka provozu.
- Kryt topného tělesa z jednoho kusu s nádobou na kondenzát. Je lehký na přenášení a má praktický kruhový tvar.
- Nemá chybu - jednoduchý a kvalitní spotřebič do kuchyně.
Ten, kdo hledá parní vařič pro domácnost 1-(2) osoby, je tenhle typ to nejlepší na trhu a již za dobrou cenu. V kvalitě provedení překoná i větší a dražší výrobek ETA, který je sice výkonnější, ale kvalita a konstrukce ETA je horší (a přitom cena ETA vyšší). Proto mohu Tefal VC 1401 každému jen doporučit. Neváhejte - jednoduchá obsluha, zvládne ji i dítě.
- Spokojenost, perfektně vyhovoval.
- Bohužel 2 opravy přestal vytvářet páru, vráceny peníze.
Za málo peněz hodně muziky.
Naprostá spokojenost do doby než se porouchal.
Jednoduchá obsluha, snadné čištění, rychlé vaření, pokrmy chutnaly lépe.
Doporučila bych, kdyby se 2x nezkazil.
- Dobrý
- Po dvou letech používání , mám jemně popraskané všechny nádobky.
Myslím , že se k výrobku chováme šetrně, přesto po 2 letech je hmota nádobek "zvětralá" náchilná na popraskání.
Jednoduchý na obsluhu
Jednoduchý při mytí
Pěkný design
Jídlo z něho velmi chutná
- variabilita , programy, zpracovani
dopoucil jsem ho dal
- Vyborne chutne jidlo, dobře se umývá v myčce, jednoduché na obsluhu
- Mohlo by být lepší řešení dolévání vody za provozu a lepší návod s podrobnějším popisem přípravy pokrmů
Doporučuji,
- Spolehlivý, dobře plní svoji funkci - parní hrnec pro přípravu potravin v páře.
- Nádoby nepraskají, jsou z kvalitního materiálu.
Před lety jsem používal prakticky stejný produkt Braun. Při stěhování jsem ho však přenechal k užívání synovi - slouží mu bez problémů dodnes. Po zkušenostech s parním hrncem jiného výrobce jsem se rozhodl ke koupi osvědčeného typu výrobku i výrobce.