Nejnovější recenze ze sekce Parní hrnce
- levný a přitom splní dokonale účel
pěkný levný a funguje skvěle
- Velmi chutné jídlo i bez soli
- Miska na koření a bylinky
- Rýže hotová za 20 - 25 minut a chutnější než vařená klasicky
- Knedlíky houskové sladké bramborové nelepily jako z vody
- Funkce udržení teploty
- Zelenina restovaná na pánvi není měká a tak chutná jako zde
- Pára stékající do misky je úžasný základ pro omáčku
- Za málo peněz hodně muziky
- Po 10 měsících používání přestal tvořit páru, uvidíme co po reklamaci.
Vybráno dle zkušeností ostatních. Nemám zkušenost s jiným tento je první, donutily mě ke koupi potíže se žlučníkem. Nelituji. Vedlejší účinek je 5 kg dole ! Používán denně. Hodně si lidé stěžují na čištění, nebyl u mě absolutně problém. Do myčky jsem nedávala, používala jsem na otvory kartáček.
- Funguje dobře, ale jenom pár dní, než odejde časovač.
- Za 10 dní po zakoupení v květnu 2015 přestal fungovat časovač. Se servisem se špatně komunikovalo. Je totiž v Budapešti. Kurýr odvezl vadný a přivezl zpět opravený (za 30 dní).
- Teď odešel časovač podruhé.
Třeba mám jenom smůlu, anebo je to u tohoto typu parního hrnce běžné. Jednám s nimi znova o opravě nebo spíš výměně hrnce.
- hrnec parní je super. Pro jednoho bezva .
ok
- Rychlá tvorba páry
- Tichý provoz
- Jednoduché ovládání
- Oddělávací dno nádob
- Snadné mytí, žádné složité tvary
- Kvalitní provedení
- Forma na muffiny
- Udržování teploty po dovaření
- Krásný design, barevné podsvícení dle druhu připravované potraviny
- Kratší šňůra, pokud není zásuvka přímo na lince za hrncem
Produkt jsem si vybrala díky kvalitním recenzím, vzhledu a doplňkům. Síla páry je dostatečná a objevila jsem možnost "péct" i moučník. Vřele doporučuji, úplně úžasná varianta udělat ve vrchním patře i dezert zároveň s obědem. Toto je můj druhý parní hrnec, postupně jsem se naučila připravovat skoro vše...od zeleniny, polévek, masa, těstovin či dalšího příloh, po moučník a ohřívání. Vše v jednom, najednou, bez hlídání. Používám doplňkově i jiné skleněné nádoby (z varného skla). Krom všeho ostatního je oproti mému minulému hrnci krásně tichý a sám udržuje teplotu pokrmu po dovaření. Výborný kup!
Manželka je spokojená :-)
- Nepůsobí solidním dojmem, pocit výrobku z levných plastů, nelícují protikusy
Za tu cenu bych si představoval lépe provedený parní hrnec, příprav jídla v pořádku, hrnec po 3. vaření je neustále dost cítit plastem
- Slaby vykon.
- Pro vareni zeleniny ci losos vhodne, ale do jednotlivych pater je nutno toho polozit malo, aby cena para mohla prostupovat. Postupen casu, vyrobek ztraci vykon
- Ryzi se v tom dela velice dlouho, neni mozne jako ryzovar pouzit.
- V prvnim mesici jsem byl s timto vyrobkem velice spokojen, ale postupem casu ubyval vykon.
- po roce pouzivane se ztratil temer vykon a vyrobek je zrovna na reklamaci.
kram co jede, ale pouze rok. Cistil jsem po kazdem vareni, obcas i vodni kamen, nemam pocit, ze bych neco zanedbal.
- Rychlá a šetrná úprava potravin.
Mohu doporučit.
- cena, kvalita
- poměr cena-kvalita
- absence originálního českého návodu
chutná a zdravá příprava jídel
- Cenově dostupný.
- Kratší šnůra.
Doporučuji.
- Parní hrnec plně vyhovuje
- Pro dolévání vody jsem musela najít vyhovující lahev (nejde doplnit třeba z konve)
- Rychle uvařené chutné jídlo
- košíky se zatraceně blbě myjí a zničí se na nich houbička :D (myčka to samo vyřeší)
- olupuje se barva
- krátký kabel
- zbytečně moc součástek k následnému mytí
- špatně se dolévá voda a kontroluje její stav
Zkrátka za ty peníze to nestojí, kdyby ten hrnec stál 800kč, řeknu ok, jděte do toho
- Paří moc dobře
- Laciné plastové díly
- Krátká přívodní šňůra
- Málo receptů
Jsem spokojen...
Super všechno rychle uváděné hodí se když chcete hubnout
- rychlý
- pohodlné ovládání a manipulace
- připravuje chutné jídlo
Hrnec naprosto splnil moje očekávání. Moc se mi líbí přehledné ovládání, kde je třeba průzorem vidět hladina vody nebo minutka. A jídlo chutná přímo skvěle!
- Zdrava priprava jidla
- Hezky design
- Dobre se udrzuje a cisti
- Dobra cena a zajisteny servis pokud by byl nejaky problem
- Mohl by byt rychlejsi
Poridil jsem ho jako vanocni darek a jsme spokojeni
- Zdravé vaření, časovač
Zatím jsem produkt nevyzkoušel, byl to dárek, snad bude dotyčný spokojen :)
Ok
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »